Ga naar de inhoud
Home » Trots op wie ik ben en wat ik doe

Trots op wie ik ben en wat ik doe

Trots op wie ik ben en wat ik doe!

Het is al sinds mijn 16e dat ik gefascineerd ben door metaal en smeden. Het kon dan ook niet uitblijven dat ik mijn hart zou volgen om mijn passie vorm te geven, al moest ik daarvoor anderhalf jaar in de leer in Engeland.
 
Britain was great! en ik verliet het land na een succesvolle opleiding en met een hoofd vol ideeën. Dit alles kwam in 2018 samen in mijn eigen Smederij van Woerkom.
 
Ja, ik ben trots op wie ik ben en wat ik doe! Mijn passie laat ik de vrije loop en dit leidt tot zeer uiteenlopende producten en unieke resultaten! Je dromen verwezenlijken? Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!
 

Heb jij een unieke en/of authentieke metaalvraag en behoefte aan hulp bij het smidswerk? Neem gerust contact met mij op!