Ga naar de inhoud
Home » Af en toe terugblikken

Af en toe terugblikken

Af en toe terugblikken

De werkzaamheden voor de nieuwe werkplaats vorderen gestaag. Een hele klus en altijd nét weer even iets meer dan bedacht en voorzien. Maar zelfs daar leer je rekening mee te houden. Het klappen van de zweep, als je er genoeg krijgt wordt je vanzelf beter.

Het voelt als gisteren dat ik startte met mijn smederij op de locatie in Schalkhaar. Ook daar moest toen veel gebeuren met als voordeel, dat je alles naar je eigen hand kunt zetten. En dat past bij mij als persoon; niets is toeval, maar je moet het leven af en toe wel een handje helpen.

Af en toe terugblikken maakt me vrolijk. Je zegt niet snel van jezelf dat je tevreden of trots bent. Maar wanneer ik om me heen kijk denk ik; mazzelkont! Dat je het leven met twee handen hebt aangegrepen en het jezelf niet makkelijk hebt gemaakt. Maar kijk eens waar je nu staat …

Heb jij een unieke en/of authentieke metaalvraag en behoefte aan hulp bij het smidswerk? Neem gerust contact met mij op!