Ga naar de inhoud

Wat zeggen klanten over Smederij van Woerkom?

Prachtig stuk handwerk!

Jentien vroeg ons om een rek voor aan het plafond in de keuken te maken, bestemd voor wijnglazen, kruiden, potjes en pannen. Het resultaat? Wij noemen het vooral bourgondisch!

Peter kwam met hele fijne tips waardoor we ons ontwerp hebben aangepast. We hebben nu een prachtig stuk handwerk, met goede en precieze afwerking. Het ontwerp is een prachtige aanvulling in onze keuken!

Jentien Brinkhuis

Maatwerkoplossing voor trapleuning en toegangspoort

De prachtige historische Walstraat in het Deventer Bergkwartier. Een bijzondere plek waar Leon de Rouw en zijn gezin wonen. Een karakteristiek oud pand met aan de achterzijde een mooie lager gelegen, diepe tuin. In opdracht van Leon hebben wij hier een buiten trapleuning en harmonica hek gerealiseerd.

Peter heeft een mooie maatwerkoplossing bedacht voor een trapleuning en toegangspoort in onze tuin. Tijdens de bouw heb ik altijd plezierig contact met Peter gehad en leerde hem kennen als iemand die niet alleen gek is van zijn vak. Ook communicatief stelt Peter zich uitstekend op. Altijd bereikbaar, transparant en bereid om feedback aan te nemen. Dat maakt het prettig samenwerken! Daarnaast mag het resultaat er ook zijn!

Leon de Rouw

De bel kan weer luiden!

De eigenaren van landgoed Schoonheten vroegen ons om een monumentale bronzen bel te restaureren. Het authentieke stuk vakwerk was bij het oog gescheurd en ook de belstoel kon wel wat liefde gebruiken.

Peter heeft voor ons de oude klok gerestaureerd die hangt aan de monumentale havezate Schoonheten. De klok zelf was gescheurd en het smeedwerk wat ook toe aan onderhoud.
Demonteren, reparatie en weer monteren is vlekkeloos verlopen en we zijn Peter erg dankbaar voor zijn werk!

landgoed Schoonheten

Peter is een creatieve meedenker, en zoekt net zo lang naar verbeteringen totdat het product voldoet aan zijn zeer hoge kwaliteitsstandaard. Hij maakt originele ontwerpen, en zet deze om in een waar kunstwerk.

Annelies Versteeg​

We hebben een mooi herenhuis aan de Zwolseweg te Deventer.
Het is een ruim 100 jaar oud huis omgeven door een mooi smeedijzeren hek.
Dit hek was nodig aan een grondige renovatie toe.
Smid Peter van Woerkom, heeft dit bijzonder goed opgeknapt.
Het is geheel gerenoveerd en in oude staat hersteld.
We zijn dan ook bijzonder tevreden. De samenwerking verliep ook heel prettig.

Hein Hendrikx​