Ga naar de inhoud
Home » Een nieuwe locatie!

Een nieuwe locatie!

Een nieuwe locatie!

Smederij van Woerkom est. 2018 is in vier jaren tijd volledig uit het jasje gegroeid. Een langere periode ben ik al op zoek naar een geschikte en grotere ruimte maar zoals het gaat met de woningmarkt, zo is het ook een beetje bij de bedrijven; alles is bezet óf je betaalt de hoofdprijs!
 
 
Maar alerte mensen in mijn netwerk wisten me te tippen en vandaag, 7 april 2022, heb ik de sleutels in ontvangst genomen van een – nu al – geweldig mooie en grote hal.
 
 
Waar dit pand aan de Hunneperkade voorheen dienst deed als werkplaats voor de verwerking van natuursteen, geeft het nu onderdak aan wederom een mooi ambacht.
 
De komende ca. anderhalve maand zijn we druk bezig om onze werkplaats een mooie industriële look te geven, iets dat past bij ons werk.

Daarbij ook een locatie waar we onze klanten kunnen ontvangen of een lekker biertje drinken als we een project hebben afgerond. Kortom, de nieuwe locatie biedt heel veel mogelijkheden!
 
 
Het klussen is een uitdaging, wat we overigens volledig zelf doen want daarvoor hebben we de kennis en gereedschappen in huis. Maar goede materialen zijn schaars en we hebben wel wat wensen. Daarnaast moet het werk voor onze klanten ook worden gedaan.
 
Heb jij een unieke en/of authentieke metaalvraag en behoefte aan hulp bij het smidswerk? Neem gerust contact met mij op!